راه سلامتي راه سلامتي .

راه سلامتي

علت دندان درد و روش هاي درماني

اگر شما هم حتي يكبار در طول عمرتان دندان درد را تجربه كرده ايد، قطعا مي دانيد كه اين درد چقدر آزار دهنده و دشوار است. اما در هنگام درد دندان چه بايد كرد؟ روش هاي درمان دندان درد چيست؟

علت دندان درد چيست؟

از جمله دلايل دندان درد عبارتند از:

  • التهاب مغز دندان
  • ·        پوسيدگي دندان 
  • دندان قروچه
  • فرسودگي ميناي دندان
  • التهاب لثه
  • نهفتگي دندان عقل
  • فشار سينوس ها
  • حساسيت دندان
  • برخي درمان هاي دندانپزشكي

براي تسكين درد دندان عقل چه كنيم؟

درد دندان عقل دلايل بسيار زيادي دارد، براي مثال ممكن است دندان عقل كج رشد كرده باشد كه اين امر باعث مي شود دندان عقل به درستي داخل فك جاي نگيرد و باعث ايجاد عفونت در دندان و در نهايت درد دندان عقل شود.

درد دندان عقل امكان دارد به صورت ناگهاني يا تدريجي باشد. رويش دندان عقل مشكلات ديگري نيز مانند نبود فضاي كافي در فك، نامنظمي و فشردگي دندان ها، عفونت لثه و آسيب به ريشه دندان ها و …. را نيز به دنبال دارد. در واقع بهترين راه حل براي جلوگيري از درد دندان عقل؛ مراجعه به دندانپزشك و  كشيدن دندان عقل در سنين پايين است.

البته براي تسكين درد دندان عقل برخي روش هاي گفته شده مانند استفاده از كمپرس يخ، قرقره آب نمك، استفاده از مسكن ها و … نيز مي توانند موثر باشند.

درمان هاي پزشكي

در واقع موثرترين راه براي درمان دندان درد؛ مراجعه به يك كلينيك دندانپزشكي يا مطب دكتر دندانپزشك است.

دندانپزشك پس از معاينه و گرفتن تصاوير از دندان شما علت دندان درد را تشخيص داده و متناسب با آن بهترين روش درمان درد دندان را انتخاب مي كند. كه از جمله روش هاي دندانپزشكي براي درمان دندان درد عبارتند از:

پر كردن دندان

در صورتي كه علت درد؛ پوسيدگي دندان باشد. دكتر دندانپزشك به نسبت شدت پوسيدگي؛ برداشتن پوسيدگي و پر كردن دندان با موادي مثل كامپوزيت و آمالگام را انتخاب مي كند.

عصب كشي دندان

اصولا عصب كشي بهترين روش درمان دندان درد در صورت ايجاد آسيب ديدگي يا عفونت دندان است.

نكته: در صورتي كه عصب كشي دندان و پر كردن دندان براي تسكين درد دندان موثر نباشند ممكن است دندانپزشك روش هايي نظير؛ وارنيش فلورايد موضعي، آنتي بيوتيك درماني و يا كشيدن دندان (در صورت درد شديد) انتخاب كند.

منبع: مجله آنلاين ژاله ايمپلنت


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۱ساعت: ۰۸:۲۱:۴۷ توسط:نت وير موضوع:

بهترين روش هاي سفيد كردن دندان

تغيير رنگ دندان‌ها و زرد شدن آن‌ها از مشكلاتي است كه اغلب افراد با آن دست و پنجه نرم مي‌كنند و سعي در ‌‌حل اين مشكل دارند. سفيد كردن دندان هم با روش‎هاي خانگي و هم در مطب  توسط  دندانپزشك انجام مي‌شود. براي داشتن دندا‌ن‌هاي سفيد و لبخندي زيبا و رفع تغيير رنگ آن‌ها مي‌توانيد از روش‌هاي كه در اين مقاله معرفي مي‌كنيم،  استفاده كنيد.

علت تغيير رنگ دندان‌ها چيست؟

دندان‌ها به مرور زمان درخشندگي خود را به دلايل مختلفي از دست مي‌دهد و اين دلايل عبارتند از:

  • استفاده از فرآورده هاي رنگي (غذا،نوشيدني و ساير مواد مصرفي)
  • تيره شدن دندان ها بر اثر بالا رفتن سن
  • ·        پوسيدگي دندان 
  • عدم رعايت بهداشت دهان و دندان
  • به وجود آمدن تغييرات در بخش داخلي دندان
  • فاكتورهاي ژنتيكي ( ممكن است پايه و ساختار دندان به طور ژنتيكي مايل زرد باشد)
  • مصرف برخي از دارو‌ها

حفظ بهداشت دهان و دندان

حفظ بهداشت دهان و دندان مهمترين كاري است كه يك فرد مي تواند براي كاهش زرد شدن دندان انجام دهد. مسواك زدن و نخ دندان كشيدن منظم از ميناي دندان محافظت مي كند، مانع از پوسيدگي لثه مي شود و لكه ها را از بين مي برد.

سفيد كردن دندان در كلينيك دندانپزشكي

اگر مي‌خواهيد نتيجه‌ي بهتري بدست بياوريد و به صورت اصولي و موثر دندان‌هاي خود را سفيد كنيد بايد به دندانپزشك مراجعه كنيد.

درمان تغيير رنگ دندان‌ها توسط دندانپزشك به دو روش انجام مي‌شود و اصطلاحا به آن بليچينگ مي‌گويند.

  • سفيد كردن در خانه
  • سفيد كردن در مطب

بليچينگ يا سفيد كردن دندان در خانه

 ژل يا مواد بليچينگ را به اندازه اي كه دندانپزشك به شما مي‌گويد درون قالب گذاشته و از آن استفاده كنيد. اين روش نياز به صبر و حوصله دارد زيرا غلضت مواد مصرفي كم است و در هر بار استفاده نياز است كه 2  ساعت قالب روي دندان شما بماند. بليچينگ دندان در خانه، نياز به يك مدت زمان دو هفته‌اي دارد.

 بليچينگ در مطب

در اين روش براي سفيد كردن دندان، دندانپزشك يك بند پلاستيكي روي دندان‎ها قرار مي‌دهد تا از لثه‌ها محافظت كند و ماده‌ي سفيد كننده دندان با غلظت تقريبا زياد بر روي دندان‌ها قرار مي‌دهد و سپس يك نور يا همان ليزر بر روي دندان‌ها تابيده مي‌شود تا مواد شيميايي را فعال كند. نور باعث افزايش سرعت واكنش محصول سفيد كننده مي‌شود و تغيير رنگ صورت مي‌گيرد.

منبع: www.zhaleimplant.ir


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۶ ارديبهشت ۱۴۰۱ساعت: ۰۹:۲۵:۱۶ توسط:نت وير موضوع:

ارتودنسي دندان پنهان چيست؟

ارتودنسي دندان پنهان نسل جديدي از ارتودنسي است كه بطور كامل در پشت دندان ها پنهان است. ارتودنسي دندان پنهان از جمله روش هاي ارتودنسي نامرئي است كه شباهت زيادي به براكت هاي فلزي دارد. اين براكت ها در پشت دندان نصب شده و كسي متوجه درمان ارتودنسي نمي شود؛ از اينرو به آن ارتودنسي پنهان گفته مي شود.

ارتودنسي پنهان كه ارتودنسي لينگوال نيز نام دارد، توانسته است مورد توجه افراد زيادي قرار بگيرد. اين ارتودنسي به دليل جلب توجه كم، مورد استقبال افرادي است كه در موقعيت هاي خاص شغلي و اجتماعي قرار دارند. در اين مقاله قصد داريم تا هر چه بيشتر شما را با ارتودنسي پنهان و نحوه كار آن آشنا كنيم.

نحوه انجام ارتودنسي دندان پنهان

در اين روش دستگاه ارتودنسي در پشت دندان ها و جلوي زبان و كام قرار مي گيرد نه در جلوي دندان ها.

  • در اولين مرحله از دندان ها قالب گرفته شده و قالب به لابراتوار ارسال مي شود. براكت ها متناسب با موقعيت دندان ها و سايز فك ساخته مي شود.
  • تهيه براكت ها چيزي حدود 6 هفته طول مي كشد.
  • بعد از تهيه شدن براكت ها، با كمك سيمان به سطح داخل دندان ها چسبانده مي شوند.
  • بعد از قرارگيري براكت ها و ساير اجزاء ارتودنسي نيروي ملايمي به طور مداوم به دندان ها وارد شده و آن ها را به سمت وضعيت مطلوب هدايت مي كنند.
  • سپس مراجعات منظم به مطب براي تنظيمات براكت ها برنامه ريزي و زمان بندي مي شود.
  • بعد از به پايان رسيدن دوره درمان، براي تثبيت وضعيت درمان از ريتينر يا نگهدارنده استفاده مي شود.
  • با استفاده از ريتينر نتيجه درمان حفظ مي شود.

طول دوره درمان با ارتودنسي دندان پنهان

مدت زمان درمان با ارتودنسي دندان پنهان بستگي به عوامل متعددي دارد كه ميزان به هم فشردگي دندان و ناهنجاري هاي فك و دندان از جمله آن هاست. بطور كلي مي توان گفت طول دوره درمان در اين ارتودنسي چيزي حدود 36 – 18 ماه خواهد بود.

اطلاعات بيشتر در مجله سلامتي بيمارستان


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۷ فروردين ۱۴۰۱ساعت: ۰۴:۲۶:۵۴ توسط:نت وير موضوع:

ارتودنسي تا چه سني جواب مي دهد؟

ارتودنسي تا چه سني جواب ميده سوال خيلي از افرادي است كه مشكل نامرتبي دندان دارن. همه كساني كه براي صاف كردن دندانهاشون به مطب ارتودنسي مراجعه مي كنند مي خوان بدونن ارتودنسي دندان تا چه سني جواب ميده.

در واقع امروزه با روش هاي جديد همه افراد مي تونن براي درمان اقدام كنن و از مزاياي اون بهره مند بشن. در حال حاضر هيچ محدوديتي براي استفاده از ارتودنسي وجود نداره و در همه سنين ميشه ازش استفاده كرد. در هر سني ميشه دندوناي مرتب و لبحندي زيبا داشت.

سن مناسب براي استفاده از ارتودنسي

هيچ منعي براي استفاده از ارتودنسي وجود نداره و همه افراد در سنين مختلف مي تونن از اون استفاده كنن. توصيه ميشه همه كودكان در سن 7 سالگي تحت معاينه قرار بگيرن. هر چه سن تشخيص مشكلات و ناهنجاري ها زودتر باشه به همون اندازه درمان نيز راحت تر و هزينه ش هم كمتر خواهد بود. همه بيماران در هر سني مي تونن مشكلات دندوناشونو رفع كنن. سن 14 – 10 سالگي زمان ايده آلي براي اينكاره.

در اين سنين فك و دندونا در حال رشدن واسه همين هم درمان سريع تر انجام ميشه. اگه ارتودنسي در سن پايين انجام بشه ديكه در سن بالاتر نيازي به جراحي وجود نداره. بهرحال، ارتودنسي تنها براي بچه ها كاربرد نداره و افراد بزرگسال هم مي تونن مبادرت به اقدام ارتودنسي كنن. همه افراد بزرگسال مي تونن براي رفع مشكلات شون اقدام كنن. مشكلاتي از قبيل:

  • جلوزدگي دندان ها يا فك
  • عقب بودن فك
  • فاصله بيش از حد بين دندان ها
  • روي هم افتادگي دندان ها
  • كجي دنداني
  • ناصاف بودن دندان ها
  • شلوغي و ازدحام دنداني
  • لبخند لثه اي

 تا چه سني ميشه ارتودنسي كرد؟

كساني كه فك قوي و لثه هاي سالمي دارن مي تونن در هر سني از ارتودنسي استفاده كنن حتي سن ميانسالي هم اين امكان براشون وجود داره. با ارتودنسي ميشه ظاهر فرد و لبخندش رو تغيير داد. در واقع ميشه گفت اين سن نيست كه استفاده از ارتودنسي را ممكن يا غيرممكن ميكنه بلكه داشتن لثه هاي سالم و سلامت دندونا عامل اصلي و مهم در انجام ارتودنسيه.

اگر سن رشد بيمار تمام شده باشه و فرد مبتلا به ناهنجاري خفيف يا متوسط فك باشه، ميشه با استفاده از ارتودنسي كاموفلاژ تا حدي رابطه بين فك ها را اصلاح كرد. اما اگر ناهنجاري شديد باشد تنها استفاده از ارتودنسي همراه با جراحي فك كارساز خواهد بود. از اينرو مشكلات ارتودنسي با درمان به موقع كيفيت و سرعت بهتري خواهند داشت.

اطلاعات بيشتر در مجله دندانپزشكي ايمپلنت


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۹ اسفند ۱۴۰۰ساعت: ۱۰:۲۵:۱۳ توسط:نت وير موضوع:

ارتودنسي خانگي چگونه است؟

برخي از افراد تمايل دارند كه فاصله ي بين دندان هايشان را خودشان درمان كنند و از روش هاي ارتودنسي دندان به روش خانگي استفاده مي كنند. بهترين كاري كه هركس مي تواند در خانه انجام دهد اين است كه به طور مرتب از مسواك و نخ دندان استفاده نمايد. گاهي در برخي وبسايت ها از روش هاي زير به عنوان درمان خانگي براي فاصله ي بين دندان ها ياد مي كنند، افراد مي توانند از براكت هاي DIY يا نوار دندان استفاده كنند. شيوه ي استفاده از اين نوارها به اينگونه است كه فرد هر شب نواري را دور دندان هايي كه مي خواهد حركت كند، قرار مي دهد. با سپري شدن مدت زماني فاصله ي دندان هاي موردنظر با دندان كناري كمتر مي شود.

بستن فاصله دندان ها با كش

بهتر است افراد قبل از اقدام به درمان خانگي فاصله ي بين دندان هايشان به نكاتي توجه كنند. اين نكات عبارت است از:

  • به استحكام بافت دندان ها توجه كنند كه اين بافت با فشار ارتودنسي در مدت زمان طولاني كه دندان ها جابجا مي شوند با يك چسب اين جابجايي امكان پذير است يا خير.
  • چسب هايي كه در طول شب بر روي دندان ها قرار دارند، در خواب براي فرد مشكلي ايجاد مي كنند يا خير.
  • هنگامي كه افراد درمان را در منزل انجام مي دهند، ممكن است در جابجايي دندان ها با بافتي محكم، اين جابجايي را در زاويه اشتباهي انجام دهند كه نتيجه ي برعكسي خواهد داشت و باعث مي شود فاصله ي بين دندان ها زياد شده و همچنين به بيماري هاي لثه اي مبتلا گردد.

ارتودنسي دندان به روش خانگي

اغلب افراد درمورد ارتودنسي باور غلط دارند و با آن مخالفت مي كنند. از دلايلي كه مخالفت مي كنند اين است كه، فرم لب ها بعداز ارتودنسي تغيير مي كند. اما بايد آگاه بود كه هيچ يك از روش ها به طور كامل مثبت يا منفي نيست. بهترين روش مراجعه به دندانپزشك و تعيين نوع درمان توسط وي است.

اطلاعات بيشتر در www.implantdr.ir


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۰ اسفند ۱۴۰۰ساعت: ۱۲:۱۰:۴۷ توسط:نت وير موضوع:

علت ها و درمان بوي بد دهان

شما تنها نيستيد! تقريبا 50 درصد از مردم جهان از مشكل هاليتوز يا همان بوي بد دهان ناله مي كنند. مي گويند بوي بد دهان نه تنها يك مشكل بهداشتي بلكه يك مشكل جدي اجتماعي هم است

مهمترين دلايل بوي بد دهان

آدم گاهي خودش مي ماند كه اين همه بوي بد از كجا مي آيد! مهمترين دلايل آن عبارتند از:

  • مشكلات حلق و بيني
  • بيماري هاي دهان و دندان
  • چرخه قاعدگي
  • مشكلات گوارشي

بوي بد دهان ناشي از لثه و دندان

يكي از رايج ترين دلايل بوي بد دهان، خرابي دندان و يا بيماري هاي مربوط به لثه است. يك علت هم ندارد، بخشي از آن به علت عفونت لثه و بخش ديگري از آن به علت جرم و خرابي دندان است.

نقش مهم جرم دندان در بوي دهان

حتما تا بحال ديده ايد كه آدم وقتي نخ دندان مي كشد نخ دندان كمي بو مي گيرد. اين به علت جرم هاي چسبيده به دندان است. جرم دندان، لثه ها را ملتهب و آسيب پذير مي كند و موجب بوي بد دهان مي شود. حالا اگر دندان پوسيده داريد و يا دندان تان را تازه پر كرده باشيد، اين بوي بد تشديد هم مي شود. بهتر است قبل از اينكه دندان هايتان پوسيده شوند براي جرمگيري دندان اقدام كنيد.

براي رفع بوي بد دهان چه بايد كرد ؟

پيشتر نيز اشاره كرديم كه اين مشكل يكي دو علت به خصوص ندارد، ممكن است از مشكلات گوارشي ناشي شود و يا زير سر خرابي دندان و لثه باشد. شايد اين بوي بد از بيماري هاي گوش و حلق و بيني ريشه بگيرد، شايد هم همه چيز زير سر دوران قاعدگي باشد. تازه هر يك از اين اختلالات خود به چند علت و منشا تقسيم مي شود. پس طبيعي است كه از يك پاسخ همه گير به جواب سوال بالا شانه خالي كنيم، چون هرگز جواب واحدي وجود ندارد. اما به طور كلي سه مرحله اساسي براي رفع اين مشكل عبارتند از:

  • رفع منشا اصلي بوي بد دهان: ابتدا ببينيد مشكل از كجاست. آيا دهان و دندانتان عيب كرده است و يا بيماري گوارشي داريد؟ بوي بد به خاطر بيماري هاي مربوط به گوش و حلق و بيني و يا مربوط به چرخه قاعدگي است؟
  • اصلاح رژيم غذايي: بعد برويد سراغ يك رژيم غذايي مناسب‌تر، رژيمي همخوان با ذايقه و طبع شما. مركبات و ميوه جات را در اين رژيم از موارد اصلي قرار دهيد.
  • رعايت اصول بهداشت دهان و دندان: در آخر اصول بهداشت دهان و دندان را حسابي رعايت كنيد.

منبع: مجله دندانپزشكي ايمپلنت


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۹ آذر ۱۴۰۰ساعت: ۱۰:۴۹:۰۵ توسط:نت وير موضوع:

مسواك بين دنداني چيست و چه كاربردي دارد؟

مسواك بين دنداني تقريبا بهترين روش براي تميز كردن لابلاي دندان ها است. با اين مسواك ها مي توان ذرات ريز مواد غذايي بين دندان ها را در آورده و مانع از بروز بيماري لثه شد. اخيرا استفاده از اين مسواك ها كه به مسواك ارتودنسي نيز شهرت دارند افزايش پيدا كرده و ما در اين بخش به طور كامل درباره آن ها توضيحاتي ارائه داده ايم.

مسواك بين دنداني چيست؟

مسواكي كه آن را با نام بين دنداني مي شناسيم در انگليسي اينتردنتال يا (Interdental Brush) نام دارد. همانطور كه از نامش بر مي آيد، اين مسواك فضاهاي بين دندان ها را تميز مي كند. اين ها يك سر بسيار كوچك و باريك دارند كه شامل تعدادي الياف ريز و نرم است. در واقع همين بخش، اصطلاحاً فرچه اين مسواك ها است.

چه كساني بايد از مسواك اينترادنتال استفاده كنند؟

هر شخصي كه به سلامت و بهداشت دهان و دندان خود اهميت مي دهد مي تواند از اين مسواك ها استفاده كند. به عبارتي در اين خصوص تقريبا محدوديت استفاده وجود ندارد. اما به طور ويژه، افرادي كه دندان هاي نامرتبي دارند و نامرتبي دندان هايشان مانع از تميز كردن آن ها مي شود مي توانند از مزاياي مسواك بين دنداني بهره ببرند.

همچنين به تمام افرادي كه تحت درمان ارتودنسي هستند توصيه مي شود براي رعايت اصول بهداشت دهان و دندان در حين ارتودنسي، تميز كردن لابلاي دندان ها و دستگاه هاي ارتودنسي خود، حتما از اين مسواك ها استفاده كنند. به دليل اينكه بيشتر افرادي كه ارتودنسي كرده اند از اين مسواك بهره مي برند، معمولا به اين مسواك ها، مسواك ارتودنسي نيز گفته مي شود.

استفاده از براش بين دنداني براي اطراف ايمپلنت كار درستي است؟

علاوه بر كاربرد و اهميت اين مسواك ها در ارتودنسي دندان، در اطراف ايمپلنت نيز از مسواك بين دنداني مناسب استفاده مي كنند. اين كار باعث مي شود ايمپلنت نسبت به هجوم باكتري ها مقاوم شود و كمتر آسيب ببيند. همچنين براي مسواك زدن ما بين پيچ هاي ايمپلنت و زير پروتزهاي دنداني نيز از اين نوع مسواك استفاده مي شود .نحوه استفاده از اين مسواك ها به اين ترتيب است كه مسواك را اطراف پين هاي ايمپلنت دندان قرار داده و به آرامي با حركات رفت و برگشت بين پين ها را تميز مي كنيم.

اطلاعات بيشتر در مجله دندانپزشكي ايمپلنت


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۳ آبان ۱۴۰۰ساعت: ۰۷:۴۸:۳۴ توسط:نت وير موضوع:

براي هر مشكل دنداني به كدام متخصص مراجعه كنيم؟

شما براي مشكلات دهان و دندانتان به كدام دندانپزشك مراجعه مي كنيد؟ اگر دچار دندان درد شويد با كدام دندانپزشك ملاقات مي كنيد؟ زماني كه مي خواهيد شلوغي و ازدحام دندان هاي بهم ريخته خود را رديف كنيد چه طور؟ اگر قصد زيباتر كردن دندان هاي خود را داشته باشيد از كدام دندانپزشكي كمك مي گيريد؟ يا براي جايگزيني دندان از دست رفته خود چه مي كنيد؟ اگر شما هم ميخواهيد به پاسخ اين سوالات دست پيدا كنيد اين مقاله را بخوانيد تا با انواع تخصص هاي دندانپزشكي و كار هر كدام بيشتر آشنا شويد.

آشنايي با مهمترين انواع تخصص دندانپزشكي

انواع تخصص دندانپزشكي به قرار زير است:

متخصص ارتودنسي (ارتودنتيست)

يك ارتودنتيست به جز دندانپزشكي عمومي، دوره  3 الي 4 ساله رزيدنتي را پشت سر گذاشته و قادر است جفت شدن نامناسب دندان ها را نسبت به هم  تصحيح كند .

متخصص درمان ريشه (اندودانتيست)

يك اندودنتيست در حقيقت متخصص درد در دندانپزشكي است. او به طور تخصصي با درمان ريشه و عصب كشي دندان هاي سخت سر و كار دارد .

متخصص بيماري هاي دهان و تشخيص

متخصص بيماري هاي دهان يا متخصص دندانپزشكي بيماري هاي دندان قادر است علائم، ناهنجاري ها و بيماري هاي بافت هاي نرم و سخت دهان را تشخيص داده و درمان كند و يكي از تخصص هاي دندانپزشكي است. رزيدنتي اين رشته 3 سال است .

متخصص پروتزهاي دنداني و ايمپلنت ( پروستودانتيست )

متخصص پروتز دنداني و ايمپلنت دندان توانايي انجام انواع پروتزهاي دنداني ، ايمپلنت دنداني ، فكي و صورتي و زيبايي را دارا مي باشد .

متخصص دندانپزشكي كودكان (پودودنتيست)

دندانپزشكي كودكان همانطور كه از نامش پيداست مربوط به پيشگيري و درمان بيماري هاي دهان و دندان كودكان مي باشد و از تخصص هاي خاص دندانپزشكي است .

متخصص جراحي لثه و ايمپلنت ( پريودانتيست )

تخصص پريودنتستري يكي ديگر از تخصص هاي دندانپزشكي است و متخصصين در اين رشته پس از پايان دوران سه ساله تخصصي خود قادر هستند كه علائم بيماري هاي لثه و بافت نگهدارنده دندان را به درستي تشخيص و آنرا درمان كنند .

متخصص دندانپزشكي ترميمي و زيبايي

متخصص ترميمي و زيبايي دندان مي تواند طيف وسيعي از خدمات دندانپزشكي را انجام  دهد . ترميم هاي پيشگيرانه  و محافظه كارانه، تامين زيبايي ظاهري دندان ها، ترميم و بازسازي دندان هاي طبيعي، بليچينگ يا سفيد كردن دندان ها با استفاده از داروهاي خاص، ترميم تاج دندان با مواد همرنگ دندان، لامينت چيني و آمالگام در حيطه وظايف متخصص دندانپزشكي ترميمي و زيبايي است.

اطلاعات بيشتر در مجله دندانپزشكي ايمپلنت


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۲ آبان ۱۴۰۰ساعت: ۰۷:۴۸:۵۰ توسط:نت وير موضوع:

ويژگي هاي يك خمير دندان خوب چيست؟

مسواك كردن دندان ها حداقل دوبار در روز براي سلامت دهان و دندان بسيار اهميت دارد. براي آنكه از اين مسواك زدن نهايت بهره را ببريم، بايد از يك خمير دندان خوب استفاده كنيم. بيشتر خمير دندان ها به منظور حل مشكل خاصي مانند كاهش حساسيت، بازسازي مينا براي سفيد كردن دندان ها و خوشبو كردن دهان ساخته شده اند. به همين دليل بهتر است پس از تشخيص نياز و مشكل خود، بهترين و مناسب ترين خمير دندان را انتخاب كنيد. يك خمير دندان خوب بايد ويژگي هاي زير را داشته باشد.

حاوي فلورايد باشد

فلورايد نوعي ماده ي معدني طبيعي است كه از فرسايش ميناي دندان جلوگيري كرده و با پوسيدگي دندان مقابله مي كند.

داري مهر تاييدADA

برخي از خمير دندان ها داراي نشان يا تاييديه ADA هستند. نشان ADA به معناي آن است كه اين محصولات ويژگي هاي ضروري يك خمير دندان استاندارد را دارند كه شامل:

  • حاوي فلورايد
  • حاوي عناصر فعال براي بهبود بهداشت دهان
  • فاقد عوامل طعم دهنده اي مانند شكر، كه منجر به پوسيدگي دندان مي شود
  • داراي شواهد علمي براي حمايت از تاثير و ايمني محصول

مخصوص مشكلات دندان

افرادي كه داراي مشكلات خاص دهان و دنداني هستند، بهتر است خمير دندان خود را بر اساس آن انتخاب كنند. به عنوان مثال برخي ممكن است داراي دندان هاي حساس بوده و نياز به خمير دندان هاي مخصوص حساسيت دندان داشته باشند.

آيا خمير دندان هاي سفيد كننده براي من مناسب است؟

بسياري از افراد براي رسيدن به دندان هاي سفيدتر، به دنبال خمير دندان هاي سفيد كننده هستند. در واقع كار اين خمير دندان ها سفيد كردن رنگ اصلي دندان ها نيست، بلكه از بين بردن لكه هاي سياه است.

افراط در استفاده از خميرهاي سفيد كننده دندان مي تواند عوارض زيادي را به همراه داشته باشد. مواد موجود در اين خمير دندان ها با ساييدن و برداشتن لايه بسيار نازكي از ميناي دندان موجب سفيد شدن آن مي شوند.

از آنجايي كه بدنمان قادر به ساخت دوباره ميناي دندان نيست، بهتر است از افراط در هر ماده اي كه به مرور زمان مينا را نازك يا ضعيف كند، بپرهيزيم.

علاوه بر اين، بهترين خمير دندان جرم گير نيز براي حساسيت دندان مفيد نيست، زيرا مواد موجود در آن موجب درد دندانهاي حساس مي شود.

در صورتي كه دندان هاي لمينت يا ونيركامپوزيت شده داريد، از خمير دندان هاي سفيد كننده استفاده نكنيد. زيرا اين خمير دندان ها موجب سايش سطح رويي ونير ها شده و به مرور زمان ظاهري متخلل به ونير هايتان مي دهند.

اطلاعات بيشتر در مجله دندانپزشكي ايمپلنت


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۰ آبان ۱۴۰۰ساعت: ۰۵:۳۸:۴۹ توسط:نت وير موضوع:

برخي از مزاياي ايمپلنت دندان كه شايد نمي دانستيد

وقتي صحبت از جايگزيني دندان‌ هاي از دست‌ رفته يا آسيب‌ديده مي‌شود، ممكن است فكر كنيد كدام گزينه بهترين جايگزين است. براي انجام اين كار گزينه‌هاي مختلفي را مي‌توانيد انجام دهيد كه بستگي به شرايط شما و صلاح ديد دندان‌ پزشكتان دارد. در ميان اين روش‌ها، ايمپلنت دنداني به‌ اندازه‌اي كارآمد و مناسب است كه عملاً محبوب‌ترين روش جايگزين دندان‌هاي از دست‌رفته محسوب مي شود. ايمپلنت دندان مي‌تواند مزاياي بسياري را در اختيار شما قرار دهد كه ساير گزينه‌ها فاقد آن باشند. در ادامه همراه ما باشيد تا برخي از مهم‌ترين مزاياي ايمپلنت دندان را براي شما بيان كنيم.

از فرسايش و تحليل بافت استخواني جلوگيري مي‌كنند

در صورتي‌ كه محل دندان از دست‌ رفته خود را ترميم نكنيد، به‌ مرور فك و لثه دچار تحليل مي‌شوند و اين به دندان‌هاي اطراف نيز آسيب مي‌زند. ميله تيتانيومي كه ايمپلنت شما را به استخوان فك شما متصل مي‌كند، اين عملكرد ضروري را انجام مي‌دهد، حتي استخوان فك را تشويق مي‌كند تا در طول فرايند بهبودي در اطراف آن رشد كند؛

از دندان‌هاي مجاور پشتيباني مي‌كند

شكاف در دهان شما كه به دليل از دست‌دادن دندان ايجاد مي‌شود، مي‌تواند باعث شود كه دندان‌هاي دو طرف شكاف موقعيت خود را تغيير دهند و منجر به ناهماهنگي شوند. ايمپلنت‌هاي دنداني اين شكاف را پر مي‌كنند و به شما اين امكان را مي‌دهند كه لبخندي زيبا و يكنواخت داشته باشيد.

نيروي نيش را بازيابي مي‌كند

يكي از اساسي‌ترين سؤالاتي كه موقع انتخاب جايگزين دندان‌هاي ازدست‌ رفته مطرح مي‌شود، راحت غذا خورد است. در بسياري از موارد ممكن است فرد نتواند با همان نيرويي كه سابق‌ بر اين غذا مي‌خورد، غذا بخورد. در ايمپلنت دنداني به‌خوبي به اين مشكل برطرف شده است.

حفره‌اي روي سطح ايمپلنت ايجاد نمي‌شود

دندان‌هاي مصنوعي و پروتز دندان نياز به مراقبت دارند تا از تجمع باكتري در دهان و ايجاد عفونت جلوگيري شود، اما موادي كه ايمپلنت‌هاي دنداني از آن ساخته شده‌اند، نمي‌توانند پوسيدگي داشته باشند. در نتيجه شما هرگز نگران ايجاد حفره در ايمپلنت‌هاي دنداني خود نخواهيد بود!

از تغيير شكل صورت شما جلوگيري مي‌كند

دندان‌هاي شما به حمايت از ساختار صورت شما كمك مي‌كند و از افتادگي گونه‌هاي صورت جلوگيري مي‌كند. وقتي دندان‌هايتان را از دست مي‌دهيد، در واقع يكي از تكيه‌گاه‌هاي مهم صورت را از دست‌داده‌ايد كه در نهايت باعث مي‌شود صورتتان تغيير شكل داده و شما را مسن‌تر نشان دهد. ايمپلنت‌هاي دنداني مانند دندان‌هاي طبيعي از صورت شما پشتيباني مي‌كنند و از تغيير شكل آن جلوگيري مي‌كنند.

منبع: www.implantdr.ir


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۸ آبان ۱۴۰۰ساعت: ۱۰:۳۰:۰۹ توسط:نت وير موضوع: