راه سلامتي راه سلامتي .

راه سلامتي

هزينه عمل اسليو معده چقدر است؟

قبل از هرچيزي بايد بدانيد كه تكنيك ها و روش هاي جراحي لاغري بسيار متنوع هستند.  براي پيشبرد هر كدام از اين روش ها نيز، يك مسير خاص طي مي شود. بنابراين هر عمل لاغري، تجهيزات، مهارت، تخصص و نيازمندي هاي خاص خود را مي طلبد.

پس ما نمي توانيم بگوييم كه مثلا هزينه جراحي لاغري ثابت بوده و به عنوان مثال ۲۰ ميليون تومان است. هزينه كلي اعمال لاغري را به صورت محدوده بيان مي كنند و هزينه تكنيك ها و روش هاي جراحي مانند عمل اسليو معده ، باي پس و … را به صورت يك عدد يا به طور مشابه به صورت بازه اي از اعداد بيان مي كنند.

بر همين اساس هزينه عمل لاغري به صورت ميانگين:

بدون بيمه چيزي ۲۳ ميليون به بالا است

و با احتساب بيمه پايه (مانند تامين اجتماعي و بيمه هاي مشابه) ۱۳ ميليون به بالا است.

هزينه عمل لاغري بدون بيمه چقدر است؟

ذكر اين نكته بسيار مهم است كه بيمه هاي درماني و مكمل تنها زماني هزينه جراحي را تقبل مي كنند كه شاخص توده بدني يا BMI  افراد بالاي ۴۰ باشد. زير اين قيمت هزينه به صورت آزاد حساب مي شود.

چرا مي گوييم هزينه هاي چاقي بيشتر از جراحي است؟

به عنوان مثال افراد چاقي كه ديابت دارند و در اصل بيماري ديابتشان از چاقي ناشي مي شود، بايد سالانه ۱۶۷۵۶ دلار هزينه صرف درمان، كنترل يا مديريت بيماري ديابت خود كنند.

يك مثال ديگر هزينه درمان بيماري هاي قلبي در مقايسه با هزينه عمل لاغري است. از آنجا كه اغلب افراد سالانه نزديك ۱۹ هزار دلار صرف درمان و مديريت بيماري هاي مرتبط با قلب و عروق مي كنند، تا پايان عمر مبالغ سرسام آور و هنگفتي بايد خرج شود كه شايد طي يكسال به چشم نيايد اما در دراز مدت واقعا زياد است.

درباره هزينه جراحي لاغري خودتان تصور كنيد، خودتان قضاوت كنيد….

بياييد تصور كنيد خانواده اي به طور ميانگين ۲۰ ميليون تومان در سال در آمد دارد. اين يعني سالانه تنها ۲ ميليون تومان به صورت مادام العمر صرف درمان چاقي مي شود.

اما تنها با يك بار صرف هزينه ۱۳ تا ۱۵ ميليون تومان تا آخر عمر سلامتي خود را تضمين مي كنيد و نه تنها چاقي برطرف مي شود كه بيماري هاي مرتبط با آن نيز تا ۹۰ درصد ريشه كن مي شود. و دگير نيازي نيست سالانه براي مديريت مشكلات چاقي هزينه اضافي پرداخت كنيد.

پس خودتان قضاوت كنيد. سالانه تا پايان عمر ۱۰ درصد درآمدتان صرف بيمارستان و دارو و … شود بهتر  است يا يكبار با هزينه به مراتب كمتر تا پايان عمر سلامتي خود را تضمين شود؟

اطلاعات بيشتر در مجله سلامتي بيمارستان


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۱ شهريور ۱۴۰۰ساعت: ۰۱:۱۹:۱۴ توسط:نت وير موضوع:

ديابت نوع 2 چيست و چگونه درمان مي شود؟

ديابت نوعي بيماري مزمن است و در درازمدت به مبتلايان آسيب هايي وارد ميكند. ما كلا دو نوع ديابت داريم:

ديابت نوع ۱: بيشتر در افراد كم سن و سال مثل بچه ها و نوجوانان ديده ميشود كه در اين افراد هورمون انسولين توليد نميشود. و بايد به صورت منظم به آن ها انسولين تزريق شود. حدود ۱۰ درصد از كل ديابتي ها به ديابت نوع ۱ مبتلا هستند.

و ديابت نوع ۲: بيشتر در بالغين و بزرگسالان ديده ميشود. هورمون انسولين توليد ميشود، اما ميزان توليدش كاهش پيدا ميكند. و از طرفي سلول هاي بدن نسبتا به دريافت انسولين مقاوت ميكنند. حدود ۹۰ درصد كل ديابتي ها به اين نوع ديابت مبتلا هستند. يكي از عوامل خطر اين بيماري، چاقي است و كساني كه چاق هستند معمولا از اين بيماري رنج ميبرند يا در خطر ابتلا به آن هستند.

عمل جراحي براي درمان ديابت نوع ۲

اخيرا كاربران زيادي در فضاي مجازي كلمات كليدي و عبارتي مثل ” عمل ديابت “، “جراحي ديابت “، “جراحي ديابت نوع ۲ ” يا جراحي ديابت در تهران و ساير شهرهاي ديگر را جستجو مي‌كنند. دقيقا عمل خاصي وجود ندارد كه به صورت اختصاصي بتواند ديابت را درمان كند. اما اگر ديابت شما ناشي از چاقي بيش از حد باشد، يا BMI بالاي ۳۵ داريد مي‌توان با جراحي لاغري، ديابت نوع ۲ را نيز درمان كرد.

برخي از مهمترين فوايد عمل جراحي لاغري

با انجام عمل جراحي لاغري علاوه بر چاقي، اغلب بيماري هاي مرتبط با چاقي نيز يا به طور كامل درمان مي‌شوند و يا به صورت چشمگيري بهبود پيدا مي‌كنند. به طور كلي اين عمل ميتواند شرايط زير را درمان كرده يا بهبود ببخشد:

  • سندروم تخمدان پلي كيستيك
  • فشار خون بالا
  • بيماري هاي قلبي
  • برخي از سرطان ها
  • آپنه خواب
  • آسم و ساير اختلالات تنفسي مرتبط با چاقي
  • آرتريت
  • ناهنجاري هاي مربوط به چربي خون مثل كلسترول بالا
  • بيماري ريفلاكس معده به مري (GERD)
  • بيماري كبد چرب
  • استاز وريدي
  • بي اختياري استرسي ادرار
  • تسكين نسبي يا درمان قطعي ديابت نوع ۲ با عمل لاغري
  • و…

اطلاعات بيشتر در www.bimarestaan.ir


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ شهريور ۱۴۰۰ساعت: ۰۵:۱۴:۳۱ توسط:نت وير موضوع:

اهميت كاهش وزن قبل بارداري

داشتن شاخص توده بدني (BMI)  برابر با ۳۰ و بالاتر از آن مي تواند احتمال تخمك گذاري طبيعي را كاهش دهد. چاقي همچنين مي تواند بر نتيجه لقاح آزمايشگاهي (IVF) تأثير بگذارد. با افزايش BMI ، خطر IVF ناموفق نيز وجود دارد و در هر صورت چاقي مانع و خطري بزرگ بر سر باروري و فرزندآوري شما خواهد بود. چاقي در دوران بارداري خطر عوارض مختلف بارداري را افزايش مي دهد، مهمترين خطرات بالا بودن وزن در حاملگي عبارتند از:

  • خطر سقط جنين
  • افزايش خطر به دنيا آمدن نوزاد مرده
  • شكست بارداري
  • ديابت بارداري
  • عارضه حاملگي كه با فشار خون بالا همراه است و علائم آسيب سيستم اندام ديگر ، اغلب كليه ها (پره اكلامپسي)
  • اختلال عملكرد قلبي
  • ·        آپنه خواب
  • زايمان واژينال دشوار
  • افزايش احتمال به دنيا آمدن نوزاد از طرق عمل جراحي سزارين

مادران با چاقي مفرط سعي كنند بچه دار نشوند

كساني كه شاخص توده بدني ۳۰ و بالاتر از آن دارند هرچند كه ميتوانند صاحب فرزند شوند اما بهتر است كه اينكار را انجام ندهند. آن ها بايد با كمك ورزش و انواع رژيم لاغري وزن كم كنند. چنانچه با هيچكدام از روش هاي مرسوم لاغري نتوانسته ايد وزن كم كنيد و به دنبال يك دوره سالم بارداري هستند ميتوانيد پيش از آن به يك جراح لاغري خوب مراجعه كنيد.

متخصص و جراح لاغري با جراحي لاغري به كاهش وزن شما كمك ميكند. ايمنترين روش لاغري براي خانم ها پيش از بارداري عبارتند از:

  • عمل اسليو معده
  • عمل باي پس معده
  • باي پس روده
  • ساسي باي پس
  • پليسه معده
  • باندينگ معده

نكته: خانم هايي كه چاقي مفرط دارند و با عمل جراحي از شر چاقي خلاص ميشوند دست كم تا ۱ سال بعد از عمل بايد صبر كنند و زير نظر جراح لاغري اقدام به يك باردار شدن كند تا بدون هيچ دردسري صاحب فرزند شوند.

براي داشتن يك دوره بارداري سالم BMI شما بايد چقدر باشد؟

همانطور كه ميدانيد بارداري با افزايش وزن همراه است و هرچه جنين در داخل رحم بزرگتر ميشود وزن مادر نيز افزايش ميابد. در اين ميان مادراني كه بيش از حد چاق هستند احتمالا با اضافه وزن بالايي روبرو ميشوند و بارداري آن ها به خطر مي افتد. كساني كه وزن كمي دارند نيز بايد براي بارداري به وزن مشخصي برسند تا سلامتي جنين تضمين شود.

بر اساس شاخص توده بدني كه افراد دارند داشتن مقداري اضافه وزن در دوره بارداري طبيعي است. مقدار اضافه وزن متناسب با شاخص توده بدني هر فرد به شرح زير است:

  • BMI برابر با ۳۰ و بيشتر از آن: نهايتا ۵ تا ۹ كيلوگرم داشته باشند مانعي ندارد اما بيشتر از آن برايشان ضرر دارد. و لازم است كه حين بارداري به فكر كاهش وزن باشند.
  • BMI  25 تا ۲۹.۹:  از ۷ تا ۱۱ كيلو

اطلاعات بيشتر در : www.bimarestaan.ir


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۹ شهريور ۱۴۰۰ساعت: ۰۵:۰۳:۳۷ توسط:نت وير موضوع:

تاثير كاهش وزن بر درمان آپنه خواب

يكي از مهمترين بيماري هاي مرتبط باچاقي آپنه خواب است. علت ايجاد خفگي در خواب يا همان آپنه انسدادي، افتادن بافت نرم گلو و در نتيجه قطع تنفس به صورت موقتي مي باشد. اين بافت نرم گلو در افراد چاق ضخامت بيشتري دارد و از اين رو اين افراد مستعد ابتلا به آپنه خواب ناشي از چاقي مي باشند.

تنفس مي تواند با يك نفس عميق يا تكان شديد بدن به حالت قبل برگردد. عدم درمان آپنه خواب ناشي از چاقي ممكن است با بيماري هايي مانند فشار خون بالا، ضربان قلب نامنظم، حملات قلبي و سكته مغزي مرتبط باشد.

حدود ۸۵ درصد از افرادي كه به آپنه خواب مبتلا هستند، از چاقي رنج مي برند. جالب است كه بدانيد، اين اختلال در ۲۵ درصد از مردان و نزديك به ۱۰ درصد از زنان رخ مي دهد. همچنين اين بيماري ممكن است همه گروه هاي سني را درگير كند ولي اكثرا در افراد بالاي ۴۰ سال و داراي اضافه وزن رخ مي دهد.

سريعترين و ايمن ترين روش براي درمان آپنه و بهبود خواب چيست؟

روش هاي مختلفي براي درمان اين مشكل تنفسي وجود دارد. اما با توجه به اينكه چاقي يكي از علل اصلي به وجود آمدن و تشديد اين عارضه است، درمان چاقي مي تواند به درمان آپنه نيز كمك كند.  بنابراين اگر با چاقي مفرط مواجه هستيد و دست بر قضا مشكل وقفه تنفسي هم داريد بهترين روش براي شما لاغر شدن است. اگر چاقي مفرط داريد سريعترين راه براي حل آپنه انجام عمل جراحي لاغري است. مهمترين روش هاي جراحي لاغري كه مي توانند به طور موثر آپنه و علايم آن را برطرف كنند عبارتند از:

  • اسليو معده
  • باي پس معده
  • باي پس روده
  • پليسه معده
  • ساسي باي پس
  • و …

عمل لاغري چگونه به درمان آپنه انسدادي خواب كمك مي‌كند؟

طي چند سال اخير روي بيماراني كه چاقي و آپنه داشتند مطالعاتي انجام شده است. در اين مطالعات مشخص شده اغلب كساني كه چاق هستند با انجام عمل و رژيم لاغري بعد از عمل ديگر وقفه تنفسي را تجربه نميكنند. زيرا عمل جراحي باعث بهبود و برطرف كردن فاكتورها و عوامل موثر در آپنه خواب ميشود. بر همين اساس از سال ۲۰۱۳ به بعد يكي از درمان هاي وقفه تنفسي در افراد چاق انجام عمل جراحي لاغري بوده است.

اطلاعات بيشتر در مجله سلامتي بيمارستان


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۸ شهريور ۱۴۰۰ساعت: ۰۵:۳۴:۱۶ توسط:نت وير موضوع:

5 روش براي بستن فاصله بين دندان ها

در حالت عادي هيچ فاصله اي بين دندان ها وجود ندارد و آن ها در موقعيت مناسبي در كنار هم قرار گرفته اند. اما در برخي افراد بنا به دلايلي فاصله قابل توجهي بين دو دندان مجاور يا تمام دندان ها وجود دارد. اگر اين فاصله بيش از 0.5 ميلي متر باشد اصطلاحاً به آن دياستما گفته مي شود.

1.     ارتودنسي دندان

اصولي ترين روش براي درمان دياستما و خلاص شدن از شر فاصله ايجاد شده مابين دندان ها (مخصوصا دو دندان جلو) قطعا ارتودنسي دندان است. متخصصان ارتودنسي با كمك انواع دستگاه هاي ارتودنسي دندان ها را از ريشه حركت داده، منظم كرده و فاصله را كاملا ميبندند. بستن فاصله با كمك اين روش به مرور زمان انجام خواهد شد و بنابراين طول درمان و بستن فاصله بين دندان ها با ارتودنسي كمي زمانبرتر از روش هاي ديگر خواهد بود.

براي بستن  دياستما بسته به شدت آن ممكن است روش هاي ارتودنسي متحرك مانند ارتودنسي نامرئي و ارتودنسي ثابت بكار گرفته شود.

2.     ونير دندان (لمينت و باندينگ ونير كامپوزيت)

ونير ها لايه هاي نازكي از مواد ترميمي دندانپزشكي هستند كه دندان ها را مي‌پوشانند و ايرادات ظاهري آن‌ها را برطرف مي‌كنند. دو نوع ونير شناخته شده وجود دارد كه احتمالا شما هم نامشان را شنيده باشيد. لمينت دندان و ونير كامپوزيت  دو نوع ونير هستند كه به منظور زيبايي و كمك به بستن فاصله بين دندان ها مورد استفاده قرار مي گيرند.

3.     جايگزين كردن دندان از دست رفته

گاهي اوقات ممكن است فردي دياستما نداشته باشد اما پس از كشيده شدن دندان يا خلاصه از دست دادن آن به مرور زمان، فاصله ايجاد شده باشد. در چنين مواردي دندانپزشكان توصيه مي كنند با يك روش جايگزين دندان، فاصله بين دندان‌ها بسته شود.

4.     فرنكتومي

اگر زائده يا ساختار فرنوم كه لثه و لب را بهم متصل كرده بزرگتر از حد معمولا باشد و فاصله قابل توجهي بين دو دندان جلو ايجاد كرده باشد تنها روش درمان دياستما بستن اين فاصله خواهد بود. براي افرادي كه با بزرگي فرنوم روبرو هستند روش درمان مي  تواند ابتدا فرنكتومي باشد و پس از آن درمان ارتودنسي صورت بگيرد.

5.     درمان بيماري هاي لثه

در مواردي كه بافت لثه تحليل رفته يا دچار عفونت و التهاب شده نيز، اگر فاصله بين دندان ها ايجاد شده باشد ميبايست قبل از وارد شدن آسيب بيشتر به دندان ها حتما بيماري لثه را درمان كرده و تحليل لثه را جبران كرد.

جرمگيري دندان، آنتي بيوتيك تراپي و روش هاي ديگري از اين دست مي توانند به درمان بيماري هاي لثه كمك زيادي كنند.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۶ شهريور ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۴۹:۴۷ توسط:نت وير موضوع: