درمان دندان درد در بارداري چيست؟
اگر زماني كه باردار هستيد (هر هر ماه از حاملگي خود) دندان دردي تجربه مي كنيد كه به اين سادگي ها تسكين پيدا نمي كند و ادامه دار است بهتر است كه به يك مركز دندانپزشكي بارداري مراجعه كنيد.
طي يك جلسه ويزيت دندانپزشك علت دندان درد در بارداري شما را تشخيص مي دهد. اگر با معياينه فيزيكي و مشاهده، دندانپزشك متوجه نشد علت مشكل چيست احتمالا از اشعه ايكس در شرايط محافظت شده براي تصوير برداري از دندان هاي شما استفاده خواهد شد.
ممكن است علت دندان درد پوسيدگي دندان يا عفونت دندان باشد. اگر چنين باشد و اوضاع هنوز پيشچيده نشده باشد ممكن است دندانپزشك براي پر كردن دندان يا عصب كشي دندان ممكن است به شما پيشنهاد مراجعه در سه ماهه دوم بارداري را دهد.
جرمگيري دندان: هم پيشگيري و هم درمان
جرمگيري دندان يك روش بيخطر در طول دوران بارداري هم براي پيشگيري از دندان درد در بارداري است و هم درمان. شما با اين روش مي توانيد پلاك ها و جرم دندان خود را برداريد بدون اينكه به شما يا جنين شما آسيب وارد شود. تميز كردن دندان ها با اين روش مي تواند التهاب لثه بارداري را نيز درمان كند.
لازم به ذكتر است كه به دليل خطر ابتلا به التهاب لثه در دوران بارداري ، دندانپزشك شما حتي ممكن است در دوران بارداري جرمگيري مكرر دندان را توصيه كند.
برداشتن پلاك همچنين مي تواند ناراحتي ناشي از تومورهاي بارداري (رشد غير سرطاني روي لثه) را كاهش دهد. فقط بدانيد كه تومور ممكن است تا بعد از زايمان برطرف نشود، و اين طبيعي است.
در صورت لزوم درمان هاي جدي تر انجام مي شود
گاهي اوقات به سبب تغييرات هورموني ضايعاتي روي لثه اياد مي شود كه با نام تومور حاملگي شناخته مي شود. اين تومورها ممكن است با برخورد غذا به آن ها تحريك شده و درد ايجاد كنند. در اين صورت ، دندانپزشك شما ممكن است به فكر برداشتن آن ها باشد، اما بايد تا سه ماهه دوم يا سوم منتظر بمانيد. اين روش شامل بي حسي موضعي است تا ناحيه اطراف لثه شما بي حس شود.
اگر در دوران بارداري دچار بيماري پريودنتال (التهاب و عفونت شديد لثه) شويد و دندانپزشك نتواند دندان لق شده شما را نجات دهد، كشيدن در سه ماهه دوم مي تواند دندان درد در بارداري و حساسيت را متوقف كند. شما سپس ميتوانيد با دندانپزشك خود در مورد گزينههاي جايگزيني دندان مانند ايمپلنت دندان يا بريج ثابت صحبت كنيد. انجام هر دو بعد از سه ماهه دوم ايمن است. البته هزينه دندان مصنوعي يا همان بريج از هزينه ايمپلنت كمتر است.
منبع: www.zhaleimplant.ir
برچسب: ،