راه سلامتي راه سلامتي .

راه سلامتي

لاغري سريع با رژيم غذايي چگونه است؟

در ابتدا، به‌خاطر داشته باشيد كه بسياري از متخصصان مي‌گويند بهتر است به ‌تدريج وزن خود را كاهش دهيد. زيرا اگر سريع وزن خود را كاهش دهيد، به‌ جاي چربي، ماهيچه‌هاي بدن را از دست خواهيد داد؛ بنابراين هر رژيم غذايي بايد به ‌درستي و طبق برنامه پيش برود. براي كاهش وزن و داشتن يك رژيم غذايي ابتدا يك هدف مشخص كنيد. براي مثال " من تا پايان يك ماه بايد 3 كيلو كاهش وزن داشته باشم". سپس براي رسيدن به هدف خود برنامه‌ريزي كنيد. در ادامه به بررسي 2 رژيم لاغري سريع مي‌پردازيم.

نكته مهم: رژيم‌ هاي معرفي شده بايد با تشخيص متخصص تغذيه و زير نظر آن انجام شود. شرايط هر بيمار متفاوت است، بنابراين پزشك متخصص با توجه‌ به سابقه پزشكي و ميزان اضافه‌ وزن يك رژيم لاغري مناسب را پيشنهاد خواهد كرد.

رژيم لاغري مديترانه‌ اي

رژيم مديترانه‌اي يكي از انواع روش هاي لاغري و يك برنامه انعطاف‌پذير است و هيچ‌ چيز در آن ممنوع نيست، اما بر غذاهاي كامل، بيشتر گياهان تمركز دارد. اگرچه همه چيز در رژيم مديترانه‌اي گنجانده شده است، اما شيريني و گوشت قرمز كمتر مورداستفاده قرار مي‌گيرند. اين غذاها تقريباً دو بار در ماه مصرف مي‌شود. رژيم مديترانه‌اي از قديم به‌ عنوان يكي از سالم‌ترين الگوهاي تغذيه‌اي شهرت دارد. همچنين به دليل انعطاف‌پذيري، غني بودن از غذاهاي خوش طعم و سرشار از فوايد سلامتي، يكي از محبوب‌ترين برنامه‌ها در بين رژيم گيرندگان محسوب مي‌شود. در حقيقت، رژيم غذايي مديترانه‌اي با افزايش وزن، كاهش التهاب و كاهش خطر بيماري‌هاي مزمن مرتبط است.

روزه‌ داري متناوب

روزه‌داري متناوب (IF) يك الگوي غذايي است كه شامل روزه‌داري كوتاه‌مدت منظم و مصرف وعده‌هاي غذايي در مدت‌زمان كوتاه‌تري در طول روز است. چندين مطالعه نشان داده است كه روزه‌داري كوتاه‌مدت متناوب كه حداكثر 6 ماه طول مي‌كشد، منجر به كاهش وزن در افراد داراي اضافه‌وزن مي‌شود. روزه‌داري متناوب به چند دسته تقسيم مي‌شود:

روزه در روزهاي متناوب: در اين روش در روزهايي از هفته محدوديت غذايي وجود ندارد، اما برخي از روزها شامل 1 وعده غذا است كه 25 درصد از كالري روز را تأمين مي‌كند. براي مثال در روزهاي 2 شنبه، 4 شنبه و جمعه افراد بايد روزه بگيرند ولي در بقيه مواقع محدوديتي براي غذا خوردن وجود ندارد.

روزه در كل روز: افراد در اين نوع رژيم غذايي 1 الي 2 روز در هفته روزه مي‌گيرند يا 25 درصد از كالري موردنياز خود را در روز دريافت مي‌كنند. در روزهاي ديگر محدوديت غذايي وجود ندارد و 1 الي 2 روز در هفته 400 الي 500 كالري دريافت خواهد كرد.

غذا خوردن در يك محدوده زماني: در اين رژيم غذايي هر روز يك برنامه غذايي بايد دنبال شود. بعد از تمام شدن زمان تعيين شده نبايد غذا بخوريد. براي مثال از ساعت 8 صبح الي 3 بعدازظهر فرد مي‌تواند غذا بخورد و بعد از آن ديگر اجازه غذا خوردن ندارد.

منبع: مجله سلامتي بيمارستان


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۲ مهر ۱۴۰۰ساعت: ۰۹:۳۵:۴۳ توسط:نت وير موضوع:

{COMMENTS}
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :