دو نوع روش اصلي كه براي دندانپزشكي با ليزر استفاده ميشود، روشهاي بافت سخت و بافت نرم است. بافت سخت به دندانها و بافت نرم به لثه اطلاق ميشود.
استفاده از ليزر براي بافت سخت
- تشخيص حفره: ليزرها با يافتن شواهدي از پوسيدگي دندان ميتوانند حفرهها را زود تشخيص دهند.
- آماده سازي دندان و پر كنندههاي دندان: در دندانپزشكي با ليزر، نيازي به بيهوشي موضعي و استفاده از مواد قديمي نيست. ليزر ميتواند باكتريها را در حفره از بين ببرد، و اين كار ميتواند در طولاني مدت به سلامت دندان كمك كند.
- درمان حساسيت دندان. دندانهايي كه به سرما و گرما حساسيت دارند را ميتوان با ليزرهاي دنداني كه توبولهاي ريشه دندان را ميبندند، درمان كرد.
استفاده از ليزر براي بافت نرم
- درمان لبخند لثهاي: از ليزرها براي تغيير شكل بافت لثه در مشكل لبخند لثهاي استفاده ميشود كه در آن، لثهها بخش زيادي از دندان را ميپوشانند. درمان لبخند لثه اي يكي از روش هاي اصلاح طرح لبخند محسوب مي شود.
- طويل كردن تاج: در اين روش با كمك ليزر هم ساختار لثه و هم استخوان تغيير شكل ميدهد.
- درمان مشكلات مربوط به بند زباني. كساني كه داراي بند زباني ضخيم يا محكم هستند، ميتوانند از انجام درمان ليزري بهره مند شوند. اين روش درماني به كودكاني كمك ميكند كه محدوديت بند زباني باعث بسته شدن زبان، بروز مشكل در شير خوردن يا مشكلات گفتاري ميشود.
- از بين بردن چينهاي بافت نرم. ليزر ميتواند چين و چروكهاي بافت نرم را بدون درد و بخيه براي استفاده از دندان مصنوعي از بين ببرد. با اين روش هزينه دندان مصنوعي نيز كمتر مي شود. استفاده از ليزر در مقايسه با درمان غير ليزري، ميتواند هزينهي كمتري داشته باشد زيرا درمان ليزر معمولاً در جلسات كمتري انجام ميشود.
مزاياي استفاده از ليزر در دندانپزشكي
- نياز به بخيه در مورد استفاده از ليزرهاي بافت نرم كاهش مييابد.
- خونريزي در بافتهاي نرمِ درمان شده بسيار كم ميشود، زيرا ليزر روند لخته شدن خون را تسريع ميكند.
- (اغلب) نياز به بيهوشي نيست.
- احتمال عفونتهاي باكتريايي كمتر است زيرا ليزر ناحيه را ضدعفوني ميكند.
- زخمها ميتواند سريعتر التيام يابند.
- ليزرهاي بافت نرم هنگام نفوذ به بافت، انتهاي عصب و رگهاي خوني را مهر و موم ميكنند. به همين دليل، بسياري از افراد پس از ليزر درماني، تقريباً هيچ دردي را تجربه نميكنند.
برچسب:
،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۳۱ خرداد ۱۴۰۱ساعت:
۰۷:۴۵:۱۰ توسط:نت وير موضوع:
ارتودنسي دندان با كمترين هزينه خواست افراد زيادي است كه مشكلات فك و دندان دارند. با استفاده از ارتودنسي مي توان بخش عمده از ناهنجاري ها و مشكلات فك و دندان را درمان كرد. مشكلاتي همچون كج و ناصاف بودن دندان ها، فاصله بيش از حد بين دندان ها، رويهم افتادگي دندان ها و ... از اين دست هستند.
ارتودنسي با توجه به عوامل مختلف هزينه متفاوتي داشته و از هر فردي به فرد ديگر متفاوت است. در اين مقاله قصد داريم تا ارتودنسي دندان با كمترين هزينه را به شما معرفي كرده و در خصوص آن توضيحات سودمندي را ارائه كنيم.
روش هاي انجام ارتودنسي
ارتودنسي ثابت و متحرك نيز به نوبه خود به انواع زيادي تقسيم مي شوند. اين ارتودنسي ها عبارتند از:
- ارتونسي ثابت با براكت هاي فلزي
- ارتودنسي متحرك
- ارتودنسي سراميكي
- ارتودنسي شفاف
- ارتودنسي لينگوال
- ارتودنسي ديمون
- · ارتودنسي نامرئي
- اينويزيلاين
عوامل موثر بر هزينه ارتودنسي
يكي از رايج ترين سوالات بيماران همواره در خصوص هزينه ارتودنسي است. وقتي فرد متوجه مشكل دندان هاي خود مي شود اولين مسئله اي كه به ذهن وي خطور مي كند، هزينه آن است. هزينه ارتودنسي دندان به عوامل متعددي بستگي دارد. عوامل همچون:
- نوع مشكل
- شدت ناهنجاري
- نوع و روش ارتودنسي
- نياز يك فك يا هر دو فك
- مهارت متخصص ارتودنسي
- خواسته ها و انتظارات بيمار
- منطقه جغرافيايي
- نوسانات ارز
- تجهيزات مورد استفاده
ارتودنسي اقساطي
همانطور كه گفته شد يكي از مشكلاتي كه در خصوص درمان ارتودنسي وجود دارد هزينه و قيمت آن است. اين هزينه بقدري براي برخي از افراد بالاست، كه با وجود مشكلات اقدام به درمان نمي كنند؛ از اينرو متخصصان ارتودنسي به دنبال راهكارهايي براي كمتر كردن هزينه درمان هستند. ارتودنسي اقساطي يكي از راههاي سودمند براي كساني است كه به دنبال انجام ارتودنسي دندان با كمترين هزينه اند. با استفاده از ارتودنسي اقساطي مي توان هم مشكل فك و دندان را برطرف كرد و هم زير بار هزينه گزاف ارتودنسي به صورت يكجا نرفت.
برچسب:
،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۵ خرداد ۱۴۰۱ساعت:
۱۰:۴۹:۲۷ توسط:نت وير موضوع:
با اين كه ايمپلنت هاي دنداني درماني مناسب بعد از كشيدن دندان يا از دست دادن دندان است، اما ممكن است براي همه مناسب نباشد. زيرا كه احتما اينكه بيماران به دلايل مختلف، قادر به دريافت ايمپلنت هاي دنداني نباشند وجود دارد. (براي مشاهده هزينه كشيدن دندان كليك كنيد.)
دندان مصنوعي يك گزينه دندانپزشكي ترميم كننده قابل برداشت براي كساني كه تقريبا تمام دندان هاي طبيعي خود را از دست داده اند. علاوه بر اين هزينه دندان مصنوعي بسيار كمتر از هزينه ايمپلنت است.
براي افرادي كه چندين دندان طبيعي خود از دست داده اند، دندان هاي مصنوعي جزئي قابل برداشت، جايگزين مناسب ايمپلنت دنداني هستند. بريج ها كه دندان مصنوعي ثابت ناميده مي شوند، توسط تاج پشتيباني مي شوند و به دندان هاي طبيعي در هر دو طرف شكاف متصل مي شوند.
معايب وعوارض ايمپلنت دندان چيست
ايمپلنت دندان هم ميتواند داراي عوارضي باشد كه داشتن اطلاعاتي در مورد آنها ميتواند در كاهش اين عوارض نقش اساسي داشته باشد. در طي درمان ايمپلنت شاهد عوارضي هستيم كه در حدود سه هفته تا شش ماه پس از بروز آن، درمان ميشود. بيشتر عوارض ايمپلنت قابل برگشت و طبيعي است. در اينجا به مواردي از عوارض اين كار اشاره ميكنيم.
- عوارض جانبي، خفيف و موقتي كه شامل تورم و احساس ناخوشايند در اطراف دندان ايمپلنت شده است.
- يكي از عوارضي كه ممكن است بعد از هر جراحي اتفاق بيفتد خونريزي و واكنش به داروي بي حسي و يا بيهوشي است.
- در صورت ادغام نشدن درست با استخوان فك ايمپلنت ممكن است شل شود.
- احتمال صدمه ديدن رشتههاي عصبي وجود دارد.
- احتمال شكستن بدنه ايمپلنت كه اين مورد بسيار نادر بوده ولي غير ممكن نيست چرا كه در اثر فشار زياد ممكن است بدنه ايمپلنت دچار شكستگي شود.
- ايمپلنت به شكلي ساخته شده كه مثل دندان هاي طبيعي به نظر مي رسد و طبيعي ترين گزينه براي پر كردن جاي خالي دندان است.
- در شرايطي كه دندان مدت زيادي است كه از دست رفته و جاي آن خالي مانده است ، لثه و استخوان زير آن تحليل رفته و احتمالا براي كاشت ايمپلنت شرايط مناسبي ندارد. ايمپلنت همانند دندان طبيعي بوده و نيازي به مراقبت هاي ويژه ندارد. مسواك زدن و نخ دندان كشيدن ايمپلنت درست همانند دندان طبيعي است.
اطلاعات بيشتر در www.zhaleimplant.ir
برچسب:
،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۲ خرداد ۱۴۰۱ساعت:
۰۵:۴۳:۴۰ توسط:نت وير موضوع:
در دوران بارداري ميتوان در صورت نياز دندان ها را كشيد. بهترين زمان براي اينكار نيز سه ماهه دوم بارداري است زيرا در اين سن جنين به قدري رشد كرده تا از آسيب هاييي كه ممكن بود در 3 ماهه اول رخ دهد، مصون بماند.
سه ماهه اول حاملگي هميشه چون جنين در حال شكل گيري اوليه است يك دوره نامطمئن براي انجام درمان هاي دندانپزشكي بارداري است و در 3 ماهه سوم نيز به دليل اينكه مادر نمي تواند براي مدت زمان طولاني به پشت بخوابد انجام درمان هاي دندانپزشكي به بعد از زايمان موكلول مي شود. البته، اگر يك اورژانس دنداني رخ داد، صرف نظر از اينكه در كدام سه ماهه هستيد، به جراح فك و صورت مراجعه كنيد.
آيا بيهوشي و بيحسي براي كشيدن دندان در دوران بارداري خطرناك است؟
در موارد ساده، براي خارج كردن دندان در بارداري معمولا از بي حسي موضعي استفاده مي شود و همين براي اينكه خانم باردار دردي تجربه نكند كافي است. بيحسي موضعي معمولا براي افراد باردار و نوزادان آنها بي خطر است. براي كشيدن دندان در شرايط پيچيده نيز، آرام بخش داخل وريدي ممكن است در نظر گرفته شود. اما كم پيش مي آيد كه نيازي به تجويز آرامبخش وريدي باشد. اگر هم لازم بود با دوز كمتري براي خانم هاي حامله، تجويز انجام ميشود.
براي دانستن هزينه كشيدن دندان كليك كنيد.
اگر باردار باشيم، چگونه درد پس از كشيدن دندان را مديريت كنيم؟
كشيدن دندان ميتواند عوارض و جوانب منفي مختلفي به همراه داشته باشد. در اين ميانف درد احتمالاً شايع ترين عارضه است كه البته كاملاً طبيعي است. چنانه پروسه كشيدن دندان در بارداري را انجام داده ايد براي متوقف كردن درد آن مي توانيد موارد زير را امتحان كنيد:
- استامينوفن، يك مسكن محبوب و تنها مسكن بدون نسخه است كه مي تواند در دوران بارداري استفاده شود. استامينوفن براي نوزاد هم موثر و هم بي خطر است بنابراين براي تسكين دندان درد در حاملگي توصيه مي شود.
- از سوي ديگر، داروهاي ضد التهابي غير استروئيدي (NSAIDs)، براي تسكين درد در دوران بارداري منع مصرف دارند. بنابراين به سمت اين داروها نرويد.
- صرف نظر از شرايط، جراح فك و صورت شما هميشه دستورالعمل هاي بعد از عمل را به شما مي دهد كه بعد از كشيدن دندان بايد رعايت كنيد. رعايت اين توصيه ها خود مي تواند تا حد زيادي به مديريت درد پس از كشيدن دندان در بارداري شما كمك كند.
اطلاعات بيشتر در مجله آنلاين ژاله ايمپلنت
برچسب:
،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۱۸ خرداد ۱۴۰۱ساعت:
۰۲:۱۲:۱۲ توسط:نت وير موضوع: